Avoinna neljä lähihoitajan työsuhdetta

Säätiön hallitus päätti 20.9.2019, että neljä vähintään 80 % lähihoitajan työsuhdetta täytetään toistaiseksi voimassa olevilla työsopimuksilla.  Kaksi työsuhdetta täytetään sisäsistä hakumenettelyä käyttäen ja kaksi työsuhdetta on ilmoitettu avoimeksi lehti-ilmoituksella.

Kaikkien työsuhteiden hakuaika päättyy 10.10.2019 klo 15.00

Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee liittää CV (koulutus ja työkokemus). Haastatteluun valittuja pyydetään tuomaan tutkinto- ja työtodistukset nähtäväksi haastattelutilanteessa. Lisäksi oikeus toimia lähihoitajan tehtävissä tarkistetaan Valviran Suosikki/Terhikki rekisteristä.

Valinnassa huomioidaan myös valmius toimia palvelukodin lähihoitajan tehtävissä (lääkeluvat, hygieniapassi, turvakortti AS1, ensiapukoulutus). Edellä mainitut lisäkoulutukset on tarvittaessa mahdollisuus suorittaa myös työsuhteen aikana.

 

Kirjalliset hakemukset os. Valtakatu 58, 53100 Lappeenranta, kuoreen merkintä lähihoitajan työsuhde

Hakemukset sähköpostilla os. toimisto@lprpalvelukeskussaatio.fi

 

Kaikkien lähihoitajien työsuhteiden työn tekemisen paikka on säätiön kaikki palvelukodit. Nyt avoinna olevien työsuhteiden ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on:

  • Palvelutalo Kangasvuokko
  • Laurankoti
  • Luukkaankoti, kaksi työsuhdetta

Sijaiset.fi-palvelu

Sijaiset.fin kautta voit varata sijaisvuoroja helposti SMS:llä, sähköpostilinkillä ja verkkopalvelussa.

Sijaiset.fi-palvelun kautta voit myös hallinnoida tietojasi, kuten loma-aikoja, käytettävyyttäsi ja muita omia tietoja.

Kirjaudu palveluun: https://app.sijaiset.fi/lprpalvelukeskussaatio/register  (jos sinulle ei vielä ole Sijaiset.fi-tunnusta)

https://app.sijaiset.fi/membership/lprpalvelukeskussaatio  (jos sinulla on Sijaiset.fi –tunnus tai olet rekisteröinyt suoraan kotisivun kautta)

Jos sinulle tulee kysymyksiä tai ongelmia rekisteröitymisen kanssa, voit olla yhteydessä Sijaiset.fi:n  asiakaspalveluun (ma-pe) klo 9 – 16, asiakastuki@sijaiset.fi puh. 044 733 4411).

Työhakemus

Voit täyttää alla olevan työhakemuslomakkeen tai ladata pdf-hakemuksen ja toimittaa sen täytettynä Lappeenrannan palvelukeskussäätiön toimistoon osoitteeseen: Valtakatu 58, 53100 Lappeenranta.

1 Hakemus
2 Omat tiedot
3 Tehtävä
4 Koulutus
5 Työkokemus
6 Kielet ja atk
7 Lisätiedot
  • Työhakemus