Lappeenrannan palvelukeskussäätiö ilmoittaa haettavaksi 28.9.2018 klo 15.00 mennessä

RAVITSEMUSPÄÄLLIKÖN työsuhteen. 

Työsuhteeseen valittavalta edellytetään suurtalousesimiehen erikoisammattitutkintoa, restonomi (AMK) tutkintoa tai tehtävään sopivaa muuta vastaavaa koulutusta sekä esimiestehtävän edellyttämää riittävää osaamista.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset  ja CV os. Kauppakatu 58-60, 53100 LPR tai sähköpostilla paivi.ahonen@lprpalvelukeskussaatio.fi. Opiskelu- ja työtodistukset edellytetään esitettäväksi työhaastattelussa.

Palvelukeskussäätiön ravitsemuspäällikkö vastaa säätiön ruokapalvelujen kokonaisuudesta.  Lappeenrannan palvelukeskussäätiö tuottaa Lauritsalassa sijaitsevassa keskuskeittiö Laurassa kaikki ateriapalvelut omiin palvelukoteihinsa (viis palvelukotia) sekä tällä hetkellä ostopalveluna kahden palvelukodin lounas- ja päivällisateriat.  Säätiöllä on neljä omaa lounasravintolaa ja säätiö tuottaa lounas ym. palveluja yhden yrityksen henkilöstöravintolassa. Lisäksi säätiö tuottaa kotiin kuljetettavia ateriapalveluja Lappeenrannan alueella. Säätiöllä on viisi ateriakuljetusautoa. Kotiinkuljetusaterioiden määrä on n. 220 ateriaa/pv. Säätiö tuottaa lisäksi myös Juhlapalveluja.

Ravitsemuspäälliköllä on kokonaisvastuu palvelutuotannosta, taloudesta ja henkilöstöstä. Keskuskeittiö esimiestiimin muodostavat ravitsemuspäällikkö, vuoroesimies ja kuljetusvastaava  ja ateriapalvelujen kokonaishenkilöstömäärä on tällä hetkellä 30 henkilöä.

Lisätietoja ravitsemuspäällikkö Liisa Sinkko p. 040-575 3835, liisa.sinkko@lprpalvelukeskussaatio.fi

 

Sijaiset.fi-palvelu

Sijaiset.fin kautta voit varata sijaisvuoroja helposti SMS:llä, sähköpostilinkillä ja verkkopalvelussa.

Sijaiset.fi-palvelun kautta voit myös hallinnoida tietojasi, kuten loma-aikoja, käytettävyyttäsi ja muita omia tietoja.

Kirjaudu palveluun: https://app.sijaiset.fi/lprpalvelukeskussaatio/register  (jos sinulle ei vielä ole Sijaiset.fi-tunnusta)

https://app.sijaiset.fi/membership/lprpalvelukeskussaatio  (jos sinulla on Sijaiset.fi –tunnus tai olet rekisteröinyt suoraan kotisivun kautta)

Jos sinulle tulee kysymyksiä tai ongelmia rekisteröitymisen kanssa, voit olla yhteydessä Sijaiset.fi:n  asiakaspalveluun (ma-pe) klo 9 – 16, asiakastuki@sijaiset.fi puh. 044 733 4411).

Työhakemus

Voit täyttää alla olevan työhakemuslomakkeen tai ladata pdf-hakemuksen ja toimittaa sen täytettynä Lappeenrannan palvelukeskussäätiön toimistoon osoitteeseen: Kauppakatu 58-60, 53100 Lappeenranta.

1 Hakemus
2 Omat tiedot
3 Tehtävä
4 Koulutus
5 Työkokemus
6 Kielet ja atk
7 Lisätiedot
  • Työhakemus