(Tekninen) asukasisännöitsijä

Lappeenrannan palvelukeskussäätiöllä on kahdessakymmenessä rivi- ja kerrostalokiinteistössä lähes 600 vuokra-asuntoa Lappeenrannan keskusta-alueella, Lauritsalassa, Voisalmessa ja Joutsenossa.  Lisäksi säätiön uusi keskuskeittiö valmistuu vuoden 2020 aikana Mustolan terminaalialueelle.

Meille on tärkeää, että asunnonhakijat ja vuokra-asukkaamme saavat hyvää ja asiantuntevaa palvelua, ja että he voivat asua viihtyisissä ja hyvin hoidetuissa asunnoissa ja kiinteistöissä, joissa meidän on mahdollista tuottaa heille laadukkaita asumis- ja tukipalveluja.

Jos sinä koet nämä asiat ja niihin liittyvät työhaasteet omiksesi, ja omaat soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen, olet ehkä hakemamme henkilö säätiön asukasisännöitsijän tehtävään. Ammatillisena koulutuksena arvostamme ensisijaisesti teknistä kiinteistöalan koulutusta (teknikko, insinööri). Isännöitsijätutkinnot, alan tietoteknisten sovellusten hallinta sekä vuokraustoiminnan osaaminen katsotaan eduksi.

Lappeenrannan palvelukeskussäätiön asukasisännöitsijä:

  • Vastaa säätiön kiinteistötietokannan tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta
  • Vastaa asuntojen ja kiinteistöjen korjausinvestointien ennakoinnista, suunnittelusta ja toteutuksen seurannasta
  • Huolehtii kiinteistöjen ylläpitoon ja huoltotoimintaan liittyvien sopimusten hankinnasta, kilpailuttamisesta ja palvelutoiminnan laadun seurannasta
  • Koordinoi ja ohjaa ulkopuolisten kiinteistötoimijoiden (lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö-, allas, sekä henkilö – ja kiinteistöturvallisuus) toimintaa
  • Vastaa vapautuvien vuokra-asuntojen vuokraustoiminnasta sekä muuttojen yhteydessä asuntojen kunnosta ja toimivuudesta
  • Arvostamme myös kykyä toteuttaa pienimuotoisia korjaus ja huoltotöitä, asuntojen vaihtojen ja tarkastusten yhteydessä
  • Valmistelee yhdessä toiminnanjohtajan kanssa hallitukselle tulevaisuuden kiinteistöinvestoinnit sekä muut kiinteistökantaan liittyvät lyhyen- ja pitkän aikavälin suunnitelmat

Jos koet olevasi etsimämme työntekijä laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 30.6. klo 14.00 mennessä os. Valtakatu 58, 53100 Lappeenranta, kuoreen merkintä asukasisännöitsijä. Koulu-ja työtodistukset pyydämme esittämään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä sähköpostilla toimisto@lprpalvelukeskussaatio.fi

Sijaiset.fi-palvelu

Sijaiset.fin kautta voit varata sijaisvuoroja helposti SMS:llä, sähköpostilinkillä ja verkkopalvelussa.

Sijaiset.fi-palvelun kautta voit myös hallinnoida tietojasi, kuten loma-aikoja, käytettävyyttäsi ja muita omia tietoja.

Kirjaudu palveluun: https://app.sijaiset.fi/lprpalvelukeskussaatio/register  (jos sinulle ei vielä ole Sijaiset.fi-tunnusta)

https://app.sijaiset.fi/membership/lprpalvelukeskussaatio  (jos sinulla on Sijaiset.fi –tunnus tai olet rekisteröinyt suoraan kotisivun kautta)

Jos sinulle tulee kysymyksiä tai ongelmia rekisteröitymisen kanssa, voit olla yhteydessä Sijaiset.fi:n  asiakaspalveluun (ma-pe) klo 9 – 16, asiakastuki@sijaiset.fi puh. 044 733 4411).

Työhakemus

Voit täyttää alla olevan työhakemuslomakkeen tai ladata pdf-hakemuksen ja toimittaa sen täytettynä Lappeenrannan palvelukeskussäätiön toimistoon osoitteeseen: Valtakatu 58, 53100 Lappeenranta.

1 Hakemus
2 Omat tiedot
3 Tehtävä
4 Koulutus
5 Työkokemus
6 Kielet ja atk
7 Lisätiedot
  • Työhakemus