Avoinna neljä lähihoitajan työsuhdetta

Säätiön hallitus päätti 19.2.2020, että neljä vähintään 80 % lähihoitajan työsuhdetta täytetään toistaiseksi voimassa olevilla työsopimuksilla.

Kaikkien työsuhteiden hakuaika päättyy 15.3.2020 klo 15.00

Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee liittää CV (koulutus ja työkokemus). Haastatteluun valittuja pyydetään tuomaan tutkinto- ja työtodistukset nähtäväksi haastattelutilanteessa. Lisäksi oikeus toimia lähihoitajan tehtävissä tarkistetaan Valviran Suosikki/Terhikki rekisteristä.

Valinnassa huomioidaan myös valmius toimia palvelukodin lähihoitajan tehtävissä (lääkeluvat, hygieniapassi, turvakortti AS1, ensiapukoulutus). Edellä mainitut lisäkoulutukset on tarvittaessa mahdollisuus suorittaa myös työsuhteen aikana.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

 

Kirjalliset hakemukset os. Valtakatu 58, 53100 Lappeenranta, kuoreen merkintä lähihoitajan työsuhde

Hakemukset sähköpostilla os. toimisto@lprpalvelukeskussaatio.fi

 

Kaikkien lähihoitajien työsuhteiden työn tekemisen paikka on säätiön kaikki palvelukodit. Nyt avoinna olevien työsuhteiden ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on:

  • Palvelutalo Kangasvuokko
  • Wilmankoti
  • Laurankoti
  • Laurinkoti

Sijaiset.fi-palvelu

Sijaiset.fin kautta voit varata sijaisvuoroja helposti SMS:llä, sähköpostilinkillä ja verkkopalvelussa.

Sijaiset.fi-palvelun kautta voit myös hallinnoida tietojasi, kuten loma-aikoja, käytettävyyttäsi ja muita omia tietoja.

Kirjaudu palveluun: https://app.sijaiset.fi/lprpalvelukeskussaatio/register  (jos sinulle ei vielä ole Sijaiset.fi-tunnusta)

https://app.sijaiset.fi/membership/lprpalvelukeskussaatio  (jos sinulla on Sijaiset.fi –tunnus tai olet rekisteröinyt suoraan kotisivun kautta)

Jos sinulle tulee kysymyksiä tai ongelmia rekisteröitymisen kanssa, voit olla yhteydessä Sijaiset.fi:n  asiakaspalveluun (ma-pe) klo 9 – 16, asiakastuki@sijaiset.fi puh. 044 733 4411).

Työhakemus

Voit täyttää alla olevan työhakemuslomakkeen tai ladata pdf-hakemuksen ja toimittaa sen täytettynä Lappeenrannan palvelukeskussäätiön toimistoon osoitteeseen: Valtakatu 58, 53100 Lappeenranta.

1 Hakemus
2 Omat tiedot
3 Tehtävä
4 Koulutus
5 Työkokemus
6 Kielet ja atk
7 Lisätiedot
  • Työhakemus