skip to Main Content

Lappeenrannan palvelukeskussäätiön palvelukodeissa on kerran viikossa muskari. Terhi Kolehmainen Lappeenrannan musiikkiopistosta ohjaa palvelukotien asukkaille muskaria. Keskiviikkona 21.10. vuorossa oli Kasarminportin palvelukoti.

Muskaritunti aloitettiin tervetulolaululla. Terhi toivotti jokaisen asukkaan laululla tervetulleeksi muskariin. Jokainen otettiin henkilökohtaisesti huomioon laulamalla, katsomalla silmiin ja koskettamalla. Asukkaat on otettu huomioon myös lauluvihkoissa. Laulujen sanat on tulostettu riittävän suurella fontilla, jotta kaikki asukkaat näkevät varmasti sanat.

kuva1.jpg

Muskaripäivän teemana oli kalastus. Kaikki laulut liittyivät kalastukseen. Joukossa oli perinteisiä kansanlauluja, valsseja ja muita sävelmiä. Kauko Käyhkön Kalastaja-Eemelin valssi oli kaikille asukkaille tuttu.

Muskari ei pelkistynyt pelkästään laulamiseen. Ohjaaja Terhi jakoi asukkaille myös eri soittimia. Laulamisen lisäksi asukkaat osallistuivat muskariin soittamalla. Soittimena toimi erilaiset helistimet ja rytmikapulat.

kuva2.jpg

Back To Top