skip to Main Content

Kasarminportin palvelukodissa järjestetään aktiivisesti erilaista viriketoimintaa talon asukkaille. Yksi mieluisimmista virikkeistä on päivän lehtien lukutuokio. Henkilökunta lukee asukkaille päivän lehtiä ja uutisista keskustellaan yhdessä.

Laulujen laulaminen, muistipelit, arvoitukset ja tietovisat ovat myös asukkaiden mielestä mukavaa viriketoimintaa. Asukkaat arvostavat etenkin yhdessä oloa. Lauluhetkissä muistot palaavat usein nuoruuteen.

Kasarminportin palvelukodin henkilökunta kannustaa asukkaitaan liikkumiseen. Palvelukodissa järjestetään mm. tuolijumppaa. Iltapäivisin asukkaat ulkoilevat yhdessä ja lämpiminä kesäpäivinä ulkona viihdytään pitkään kahvittelun merkeissä. Palvelukodin piha on tilava ja kesäisin kauniin vehreä.

Alkukesästä Kasarminportin palvelukodissa järjestettiin Mieli-päivä. Asukkaiden toiveesta Mieli-päivän teemana oli pizzan paisto. Perinteinen päivällinen jätettiin väliin ja päivälliseksi nautittiin itse tehtyä pizzaa. Henkilökunta teki pohjan ja asukkaat hoitivat loput. Taikinan kaulitsi tasaiseksi pellilliseksi talon asukas, joka on työelämässä ollessaan toiminut leipurina.

kuva2.jpg

Pizzan täyteainekset oli hankittu asukkaiden toivomusten mukaisesti. Jokainen pääsi osallistumaan pizzan täyttöön. Mieli-päivän kruunasi yhteinen ruokailuhetki, pizzalla herkuttelu.

kuva1.jpg

Back To Top