skip to Main Content

Säätiö palvelutoiminta laajenee vuoden 2019 alusta, kun Joutsenon Vanhustentaloyhdistyksen kiinteistöt ja palvelut siirtyvät osaksi säätiön toimintaa.  Palvelutalojen Kangasvuokko, Senioritalo ja Veteraanitalo toiminta jatkuu säätiön toimintana entisen muotoisena, samoin kuin palvelutalo Kangasvuokon muille asiakkailleen tuottamat palvelut.

Parhaiten löydät Joutsenon alueen palvelu- ja yhteystiedot näiltä kotisivuilta kirjoittamalla haluamasi palvelun tai kiinteistön tiedot hakukenttään.

 

Säätiön vuokra-asuntojen määrä nousee palvelun laajenemisen myötä jo yli 500:n. Kaikkiaan vuokra-asuntoja on 1.1.2019 alkaen 506 asuntoa ja määrä nousee edelleen vuoden 2019 aikana, kun uusi Wilmankoti valmistuu kesällä 2019 Valtakadulle.

Vuodenvaihteessa säätiölle siirtyvät Palvelutalot Kangasvuokko ja Senioritalo osoitteessa Välskärintie 4 ja Veteraanitalo, jonka osoite on  Joutsenkuja 6. Lisäksi säätiön uusia vuokra-asuntoja ovat Joutsenon keskustassa sijaitsevat Tiaisentien ja Tavitien vanhustentalot sekä Pihlajatien vanhustentalo Korvenkylässä.

Oikein Hyvää Uutta vuotta 2019 kaikille säätiön vanhoille ja uusille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle!

 

Back To Top