skip to Main Content

Torstaina 22.10. Senior Shop vieraili Lappeenrannan palvelukeskussäätiön Veljeskodilla. Senior Shop yrittäjä Katja Lindqvist esitteli asukkaille tuotteitaan ja auttoi sovituksessa. Katja toteaa, että työ antaa hänelle henkisesti todella paljon. Asiakkaiden auttaminen ja asiakkaista huolehtiminen on asiakaspalvelua, mitä Katja sydämellä toteuttaa. Senior Shopissa asiointi on myös sosiaalinen tapahtuma. Ostosten tekemisen lisäksi tavataan muita ihmisiä, kahvitellaan ja keskustellaan.

kuva1.jpg

Veljeskodilla oli vilkasta kun Senior Shop oli laittanut tuotteensa esille. Asukkaille Senior Shopin toimintamalli on tuttu. Senior Shop vierailee Veljeskodilla säännöllisesti. Asukkaat ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Senior Shopin tuotteet ovat laadukkaita ja kohtuuhintaisia. Itsensä hemmotteleminen on jokaisen oikeus, Katja toteaa.

Senior Shop toimii franchise-periaatteella. Suomessa on kymmenen Senior Shop yrittäjää. Senior Shopin toimintaperiaate on että vaatekauppa viedään asiakkaan luokse. Senior Shopin valikoimista löytyy kaikki alus- ja yövaatteista päällysvaatteisiin. Senior Shop on tavallinen vaatekauppa liikkuvilla seinillä.

Senior Shopin vaatteet on valmistettu Skandinaviassa ja Saksassa. Mitoitus on suunniteltu aikuisille naisille ja miehille. Senior Shop vierailee palvelukodeilla ja muissa paikoissa, jossa on ihmisiä kenelle kaupoilla käyminen tuottaa vaikeuksia.

Back To Top