Säätiön ympärivuorokautisen palveluasumisen ja yhteisöllisen asumisen koteihin voi tulla, joko Etelä-Karjalan hyvinvointialueen palveluohjauksen (SAS) kautta, Etelä-Karjalan hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä tai itsemaksavana asukkaana.

Palvelukoti on paikka, jossa asukkaista välitetään, jossa elämänrytmi ja palvelut määräytyvät asukkaan tarpeiden mukaan. Säätiön palvelukodit luovat puitteet asukkaiden omannäköiselle arjelle, ja yksilölliset palvelut räätälöidään asukkaiden tarpeiden mukaan.

Palveluasuminen tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa sekä elämyksiä arkeen. Palvelukodeissa asukkaat asuvat omissa vuokra-asunnoissaan, yksiöissä tai kaksioissa, ja saavat tarvitsemansa palvelut omaan kotiinsa. Palveluasuminen mahdollistaa elämän omassa kodissa, tarjoten samalla mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen ja osallisuuteen.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii päivittäisistä hoito- ja huolenpitopalveluista, tukee arjen toimintakykyä ja luo puitteet aktiiviseen sosiaaliseen elämään. Hoivahenkilöstön ja säätiön erityistyöntekijöiden (sairaanhoitaja, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti) palvelut on turvattu palveluasumisessa klo 7-21 välisenä aikana ja tehostetussa palveluasumisessa ympäri vuorokauden.

Itsemaksavat asukkaat voivat hyödyntää verotuksen kotitalousvähennyksen ostamistaan hoiva- ja siivouspalveluista.

Palveluhinnasto 2023_itse maksavat