Keskustan vuokra-asunnot

Lappeenrannan kaupungin keskustan alueella säätiöllä on yhdeksän kerrostaloa, joissa on yhteensä 215 vuokra-asuntoa.  Asuminen kaupungin keskusta-alueella turvaa liike-elämän- sekä hyvinvointia tukevien kulttuuri ym. palvelujen läheisyyden ja helpon saavutettavuuden.

Lauritsalan vuokra-asunnot

Lauritsalan asuinalueen keskustassa säätiöllä on neljä kiinteistöä, joissa on yhteensä 138 vuokra-asuntoa.  Lauritsalassa keskusta-alueella liike-elämän sekä hyvinvointia tukevat muut asuinalueen palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa.

Joutsenon vuokra-asunnot

Joutsenon keskustassa sijaitsevat Palvelutalo Kangasvuokko (10 vuokra-asuntoa ja 10 asunnon ryhmäkoti), Senioritalo (26 asuntoa) sekä Veteraanitalo (15 asuntoa). Lisäksi Joutsenon keskustassa ovat Tiaisentien (40 asuntoa) ja Tavitien (15 asuntoa) vanhustentalot. Lisäksi säätiöllä on rivitalokiinteistö Korvenkylässä Pihlajatiellä (10 asuntoa).

Muut vuokra-asunnot

Kaupungin keskusta-alueen, Lauritsalan ja Joutsenon kiinteistöjen lisäksi palvelukeskussäätiöllä on vuokratalot Voisalmessa ja Tirilässä. Voisalmessa palvelutalon läheisyydessä asukkaiden saavutettavissa on kauppa ja apteekki ym. palveluja ja Tirilässä lähikaupan palvelut.

Asunnot muilla alueilla