Oletko sinä vanhuspalvelujen kehittämisestä innostunut Lappeenrannan palvelukeskussäätiön uusi toiminnanjohtaja!

Lappeenrannan palvelukeskussäätiö on voittoa tavoittelematon, kotimainen, yksityinen ja yhteiskunnallisen yrityksen statuksen omaava säätiö ja palveluntuottaja. Palvelukeskussäätiöllä on yli 500 esteetöntä vuokra-asuntoa 19 kiinteistössä ja oma vuonna 2021 valmistunut keskuskeittiö. Kuudessa kiinteistössä toimii palvelukoti, ja kahdessa on palveluilla tuettua asumista. Säätiö tuottaa sosiaalihuoltolain mukaisia asumis- ja tukipalveluja ikääntyneille sekä muille erityisryhmille. Säätiö työllistää yli 180 työntekijää erilaisiin sosiaali- ja terveysalan työtehtäviin.

Säätiön toiminnanjohtajana vastaat säätiön toiminnan kehittämisestä, hallinnon, palvelutoiminnan ja henkilöstöhallinnon kokonaisuudesta huomioiden strategiset tavoitteet ja talouden näkökulman, mutta ennen kaikkea olet osallistava ja yhdessä tekevä verkostoituja.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n ja palkkaus sopimuksen mukaan. Säätiö tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut, hyvinvointipalveluja ePassilla sekä säätiön omissa tiloissa.

Jos sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan ja esihenkilötyön kokemusta ja koet olevasi tehtävään sopiva innostunut vanhuspalvelujen kehittäjä, jolla on kykyä johtaa ihmisiä, asioita ja verkostoja, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen toimisto@lprpalvelukeskussaatio.fi tai postitse os. Lappeenrannan palvelukeskussäätiö, Valtakatu 58, 53100 Lappeenranta. Hakuaika päättyy 14.10.2022 kello 15.00. Viestiin tai kuoreen merkintä toiminnanjohtaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Päivi Ahonen p. 040-541 9834, paivi.ahonen@lprpalvelukeskussaatio.fi.

Sijaiset.fi-palvelu

Sijaiset.fin kautta voit varata sijaisvuoroja helposti SMS:llä, sähköpostilinkillä ja verkkopalvelussa.

Sijaiset.fi-palvelun kautta voit myös hallinnoida tietojasi, kuten loma-aikoja, käytettävyyttäsi ja muita omia tietoja.

Kirjaudu palveluun: https://app.sijaiset.fi/lprpalvelukeskussaatio/register  (jos sinulle ei vielä ole Sijaiset.fi-tunnusta)

https://app.sijaiset.fi/membership/lprpalvelukeskussaatio  (jos sinulla on Sijaiset.fi –tunnus tai olet rekisteröinyt suoraan kotisivun kautta)

Jos sinulle tulee kysymyksiä tai ongelmia rekisteröitymisen kanssa, voit olla yhteydessä Sijaiset.fi:n  asiakaspalveluun (ma-pe) klo 9 – 16, asiakastuki@sijaiset.fi puh. 044 733 4411).