Tule meille kesätöihin

Kiinnostaako kesäksi työ, jolla on merkitystä? Työ palvelukodissa pitää sisällään esimerkiksi asukkaiden avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa, asukkaiden harrastetoiminnan ja ulkoilun mahdollistamista sekä kodinomaisen tunnelman luomista. Odotamme kesätyöntekijältä kiinnostusta vanhustyöhön, positiivista asennetta, halua osallistua aktiivisen arjen toteuttamiseen, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja rehellisyyttä.

Palkkaamme kesäksi 2024 palvelukoteihimme Lappeenrantaan ja Joutsenoon eripituisiin sijaisuuksiin touko-syyskuulle lähihoitajan – ja hoitoapulaisen tehtäviin:

  • valmiita ja valmistuvia lähihoitajia
  • lähihoitajaopiskelijoita, joilla suoritettuna vähintään 55 osp pakollisista ammatillisista opinnoista
  • sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja- tai kätilöopiskelijoita, joilla suoritettuna vähintään 60 op
  • hoiva-avustajia

Sijaisuuksissa edellytetään Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vaatimusten mukaista voimassa olevaa lääkelupaa. Lääkeluvan voi suorittaa myös meillä, jolloin sen suorittaminen kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin ennen kesätyön alkua. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Palvelukeskussäätiö on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi ja cv sähköpostilla jo tänään osoitteeseen toimisto@lprpalvelukeskussaatio.fi tai postitse Lappeenrannan palvelukeskussäätiö, Valtakatu 58 53100 Lappeenranta.

Lisätietoja palvelukeskussäätiön palvelukotien kesätyöpaikoista saat kotien esihenkilöiltä joiden yhteystiedot löydät palvelukeskussäätiön internetsivuilta: https://www.lprpalvelukeskussaatio.fi/saatio/toimisto-ja-palvelukotien-johtajat/

 

 

Siivousalan ammattilainen

Jos olet siivousalan ammattilainen kysy lisätietoja säätiön työtehtävistä palveluesimies Satu Jokela-Kukkoselta p. 040-564 1401, satu.jokela-kukkonen@lprpalvelukeskussaatio.fi.

 

Haluaisitko työskennellä säätiön palvelukodeissa?

Palvelukodit työllistävät lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, sosionomeja, geronomeja, fysio- ja toimintaterapeutteja sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Palvelukodissa työskentelevät vastaavat asukkaiden päivittäisestä hoivasta ja virikkeellisestä arjesta.

Jos kiinnostuit palvelukotien työtehtävistä, haet oppisopimus- tai harjoittelupaikkaa, ota yhteyttä palvelukodin johtajaan tai täytä yhteystietosi nettisivuillamme olevaan työhakulomakkeeseen.  Voit myös tehdä pikahaun etusivun Hae töihin-botin avulla.

Palvelukotien johtajien yhteystiedot:

  • Kangasvuokon palvelukoti ja Veteraanitalo: Tarja Ilves p. 040 179 5582, tarja.ilves@lprpalvelukeskussaatio.fi
  • Kasarminportin palvelukoti ja Veljeskoti: Annamari Vilkko p. 040 352 8465, annamari.vilkko@lprpalvelukeskussaatio.fi
  • Laurankoti: Katja Maijanen p. 0400 733 389, katja.maijanen@lprpalvelukeskussaatio.fi
  • Laurin- ja Luukkaankoti: Kirsi Laakso, 040 866 7097, kirsi.laakso@lprpalvelukeskussaatio.fi
  • Wilmankoti: Nanne Silekoski p. 040 577 3942, nanne.silekoski@lprpalvelukeskussaatio.fi

Säätiön palvelukodeissa työskentelee myös laitos- ja pyykkihuoltajia sekä palvelukotiavustajia. Näistä työsuhteista vastaa palveluesimies Satu Jokela-Kukkonen p. 040-564 1401 satu.jokela-kukkonen@lprpalvelukeskussaatio.fi.

Sijaiset.fi-palvelu

Sijaiset.fin kautta voit varata sijaisvuoroja helposti SMS:llä, sähköpostilinkillä ja verkkopalvelussa.

Sijaiset.fi-palvelun kautta voit myös hallinnoida tietojasi, kuten loma-aikoja, käytettävyyttäsi ja muita omia tietoja.

Kirjaudu palveluun: https://app.sijaiset.fi/lprpalvelukeskussaatio/register  (jos sinulle ei vielä ole Sijaiset.fi-tunnusta)

https://app.sijaiset.fi/membership/lprpalvelukeskussaatio  (jos sinulla on Sijaiset.fi –tunnus tai olet rekisteröinyt suoraan kotisivun kautta)

Jos sinulle tulee kysymyksiä tai ongelmia rekisteröitymisen kanssa, voit olla yhteydessä Sijaiset.fi:n  asiakaspalveluun (ma-pe) klo 9 – 16, asiakastuki@sijaiset.fi puh. 044 733 4411).