skip to Main Content

Lappeenrannan palvelukeskussäätiö sr on vuonna 1970 perustettu kotimainen ja  voittoa tavoittelematon, jolle on vuonna 2016 myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus ja Yhteiskunnallisen yrityksen status.

Säännöissä määritellyn tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö tuottaa kohtuuhintaisia asumis- ja tukipalveluja.  Asumisen ja palvelujen tavoitteena on vanhusten ja vammaisten kotona asumisen ja kuntoutumisen tukeminen kokonaisvaltaisesti.

Säätiöllä on kuusitoista kerrostaloa ja kolme rivitaloa, joissa yhteensä 504 vuokra-asuntoa. Säätiön asunnot on suunniteltu siten, että asumisen omassa kodissa on mahdollista myös silloin kun toimintakyky on heikentynyt.  Kaikissa kiinteistöissä on asuntojen lisäksi yhteisiä oleskelu- ja harrastetiloja, jotka mahdollistavat asukkaiden yhteisen toiminnan ja osallisuuden taloissa. Tavallisten, Toimiva asunto – konseptilla suunniteltujen, vuokra-asuntojen lisäksi säätiöllä on myös palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen koteja sekä lyhytaikaisen tuetun asumisen paikkoja. Säätiön asumispalvelujen piiriin voi tulla myös itsemaksavana- tai  palveluseteliasiakkaana.

Lappeenrannan palvelukeskussäätiöllä on kolme lounasravintolaa.  Lounasaterian voi tilata myös kotiin kuljetettuna. Säätiön monipuoliset toimitilat tarjoavat mahdollisuuden liikuntaan, kokous-, koulutus- ja järjestötoimintaan sekä perhe- ym. juhlien järjestämiseen.

Säätiön siivouspalvelu huolehtii säätiön omien tilojen siisteydestä ja viihtyisyydestä. Säätiön siivouspalvelulta voi tilata myös kotisiivousta.

Back To Top